Onthaal        Wie zijn wij        Wetenswaardiheden        Inentingen        Video        Prijzen        Ons contacteren en Uren

 

 


 

                                         Leven met ons

 


Een typische dag 

De honden worden in individuele parcour uitgelaten in de dag, meerdere keren per dag genieten ze van een ontspanningsparcours. De meest dynamische onder hen blijven er langer en anderen (de ouderen en meer gehoorzame) volgen een wandelingsparcour (zonder supplement).

  Afhankelijk van het weer en natuurlijk seizoenen kan het tempo van de dag van de hond te veranderen

Op het einde van de dag worden de honden terug binnengebracht in individuele boxen. Behalve voor de honden van dezelfde eigenaar die bij elkaar blijven

Wij mengen nooit de honden van verschillende eigenaars zonder hun instemming en nooit twee mannetjes of twee teefjes samen.

We bouwden "Winter" Kennels geschikt als klein als oudere honden.

Voeding

Voeding : Is inbegrepen en wij werken met de grote merken zoals Royal Canin, Hill’s, Eukanuba , Proplan … en alle andere die in de gespecialiseerde winkels terug te vinden zijn.
Enkel dierenartsvoeding moet u meebrengen

Manden

Voor de honden mag u een mand of een kussen, of ook een deken meebrengen

Voor de katten moet u niet enkel hun transportkooi maar ook een mand, deken of een kussen meebrengen (speeltjes, krabbers, kattenbomen zijn uiteraard toegelaten).

Verwarming

In de koude periodes zijn onze installaties verwarmd en in de zomer staat de airco aan in onze gebouwen. Buiten zijn onze parcours beschermd tegen slecht weer en de zon door de weelderige plantengroei .